Gidsen en Rondleidingen

Natuur, haven en landbouw in één adem beleven? Dat is eenvoudiger dan je denkt!

Grenspark Groot Saeftinghe biedt alle troeven van de drie-eenheid. We durven zonder verpinken beweren dat onze grensstreek heel wat te bieden heeft. Ook voor recreanten met grensverleggende ambities.

In Grenspark Groot Saeftinghe vind je een prikkelend en gevarieerd aanbod op maat van de seizoenen. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze eigen Grenspark Gidsen.

Er is zowel een gratis, als een betaald aanbod op maat. Voor het gratis aanbod kun je met regelmaat, meestal elke tweede zondag van de maand, in het Grenspark terecht. Onze ijverige Grenspark Gidsen gaan graag net dat stapje verder om je te betrekken bij Grenspark Groot Saeftinghe. Benieuwd!? Bekijk het actuele aanbod in de kalender. Aanmelden via E-mail of in de kalender.

Liever een uniek aanbod op maat voor jouw vereniging, bedrijf, organisatie, school of vriendengroep?  We werken het graag voor jullie uit! Voor een geleid bezoek van maximaal 2 uur betaal je € 60. Elk volgend uur kost € 30. Boek je een vogelspotexcursie dan is hierbij de huurprijs van de telescopen en de verrekijkers sowieso inbegrepen huurprijs 20 euro. Wie liever zijn eigen verrekijker meebrengt, kan dit indien gewenst.

De infokeet is elke namiddag van maandag tem vrijdag geopend. Door de verstrenging van de coronamaatregelen hebben we beslist om de infokeet tot nader order te sluiten. 

Interesse in een aanbod op maat? Klik dan hieronder!

Boek hier je gids

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen